Award Winning C&c Design Creative Headquarters Office Space

Zheng Peng Illustrates The C&c Design Creative Headquarters Office Space

Zheng Peng, the creator of the awarded design Office Space by Zheng Peng illustrates, The creative headquarters of C&C Design is situated in a post-industrial workshop. Its building is transformed from a red-brick factory in the 1960s. In consideration of protecting the current situation and historical memory of the building,Design team have tried their best to avoid damage to the original building in the interior decoration.A lot of fir and bamboo are used in the interior design. The opening and closing, and the change-over of spaces are cleverly conceived.The lighting designs for different regions reflect different visual atmospheres. .

Award Winning C&c Design Creative Headquarters Office Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32044

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 Design Cult - designcult.net - All Articles