Residential House by Chu Kueijo

Chu Kueijo Illustrates The East and West Residential House

Chu Kueijo, the designer of the award winning work Chu Kueijo's east and west Residential House demonstrates, Partitions Except needed private areas reserved in the corners, partitions of solid wall are minimized to increase the spacious visual effect. Meanwhile, large-sized horizontal sliding doors are used as the hidden doors to separate space areas so as to enhance the visual effect of spacious extension. Ceilings In order to reduce the reflection of stereo, an unique shape of wooden reflection board with elegant color is designed to embedded in the center of the ceiling, making itself as the the visual focus in the space. .

Residential House by Chu Kueijo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62843

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Design Magazine
Copyright © 2010 - 2018 Design Cult - designcult.net - All Articles